Tämän kakun idea tuli naminamilta, kiitos siitä! Toteutus on omaa käsialaa, mikä oli toiveenakin. 🙂 Olikin varsin hauskaa ideoida, minkälaisesta taikinasta leopardikuvioisen pohjan saisi aikaiseksi. Toisin kuin yleensä, suurin ponnistus on juuri pohja. Sekä täytteen että koristelun suunnittelin tästä syytä kohtuullisen simppeleiksi ja hyödynsin kaupan valmiita tuotteita.

Jos sinulta löytyy sopivan kokoinen reunavuoka tai pienestä irtopohjavuoasta irrotettava reunus (halkaisija 17 cm), niitä kannattaa hyödyntää paistovaiheessa. Aseta reunus taikinan ympärille, niin se ei leviä pellillä, vaan kohoaa paremmin. Jos reunuksia on yksi, paista pohjat kolmessa erässä. Minä en käyttänyt reunusta, joten leikkasin pohjat paiston jälkeen yhtä suuriksi.