27.11.2015
noin 20 vohvelia:
250g pehmeää voita
200g sokeria
5 kananmunaa
500g jauhoja
4dl täysmaitoa
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Ripaus suolaa
Vatkaa kananmunat, suolaa ja sokerit. Lisää seokseen siivilöity jauhot ja leivinjauhe vatkaen. Lisää lopussa pehmeä voi ja maito niin että taikinasta tulee kreemimäinen ja ilmava.
Rasvaa ja lämmitä vohvelirauta ja kaada noin 1dl seosta pannulle. Laita vohvelirauta kiinni ja pidä se kiinni reilut 3min.
Älä avaa kantta ennen 3 min sillä vohveli voi repeä. Paista se hienon kullanrukseaksi.
Nauti vohveli lämpimänä jäätelön, kermavaahdon, hillon, nutellan, hunajan kera tai sellaisenaan!
Jos tahdot suolaisen vohvelin niin täytä hyvällä juustolla niin että se sulaa pääle ja leikkeleillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Minullakin vohveliraudan edellisestä käytöstä ties kuinka kauan. Nyt tuumasta toimeen! Näyttävät herkullisilta. 🙂