Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo UgolinonSeikkailut

Korvapuustibuffa: perinteisiä, salmiakki ja pistaasikorvapuusteja

17.10.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_5216_600x600.jpg

PULLATAIKINA: 

2,5 dl täysmaitoa

25 tuorehiivaa tai 1 pss kuivahiivaa

1/2 tl jauhettua kardemummaa

1 kananmuna

1 dl sokeria

Ripaus suolaa

Noin 7-7,5 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

70 g pehmeää voita

Raesokeria

PERINTEINEN TÄYTE:

Voita

Sokeria

Vaniljasokeria

Kanelia

SALMIAKKITÄYTE:

Voita

Sokeria

Vaniljasokeria

Turkinpippurirouhetta

PISTAASITÄYTE:

Voita

Pistaasikreemiä (voi jättää pois jos vaikeaa löytää)

Pistaasirouhetta

Vaniljasokeria

Noin 20 kpl yhteensä:

Lämmitä maito 40 asteeseen ja sulata siihen hiiva.

Lisää sokeri, vaniljasokeri, kardemumma ja kananmuna.

Sekoita kunnolla ja lisää sitten suola.

Lisää vähän kerralla jauhot.

Sekoita taikina kunnolla käsillä.

Lisää pehmeä voi vähän kerralla ja vaivaa kunnes taikina on sileä ja tasainen.

Siirrä taikina kulhoon ja peitä liinalla.

Laita vaikka uuniin kohoamaan rauhassa noin 2 tuntia.

Vaivaa taikinasta ilmat pois ja muodosta pitkä levy.

Leikkaa levy 3 osaan ja anna kaikkien osien levätä liinan aklla vielä 10 min.

Ripottele jokaisen päälle sokeria ja vaniljasokeria niin että koko levy peittyy kauniisti.

Älä kuitenkaan liiottele.

Nypi pieniä voi paloja jokaisen levyn päälle.

Ripottele yhteen levyn päälle kanelia, toiseen salmiakkirouhetta ja toiseen pistaasikreemiä ja rouhetta.

Rullaa taikinalevyt pitkulaiseksi jättämällä sauman alle.

Leikkaa rullasta sitten kolmioita.

Aseta pellille ja paina peukalolla kapeampaa kohtaa joka pitäisi jäädä yläpuolelle.

Niin syntyy korvapuustiit.

Anna vielä kohota liinan alla 30 min.

Vatkaa kananmuna ja voitele huolellisesti joka puolelta.

Ripottele päälle raesokeria tai täytteen rouhetta.

Paista uunissa 225 astetta 10 minuuttia.

Nauti lämpimänä! 🙂

Ainesosat

Lakritsi/salmiakki

Kategoriat

LeivoksetMuuta makeaaPullat, munkit ja donitsitSyksy

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_20181013_120229_400x400.jpgUgolinonSeikkailutKurpitsakuppikakkuja
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_8542_400x400.jpgUgolinonSeikkailutUgolinon Jouluinen Maitokreemikakku
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_8520_400x400.jpgUgolinonSeikkailutUgolinon Joulupiparellit
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6289_400x400.jpgUgolinonSeikkailutEspresso-PlumCake
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6393_400x400.jpgUgolinonSeikkailutTorta Mimosa
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6251_400x400.jpgUgolinonSeikkailutLaskiaismarenkileivokset
6

Kommentit (2)

UgolinonSeikkailut
Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut
18.10.2016 12:37

Kiitos! ^_^ Korvapuusteja on aina kiva tehdä 😛

Kinuskiemo
17.10.2016 18:59

Tosi herkullisen näköisiä, sekä ennen uunia että jälkeen! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa