Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Herkkuhiiri

New york cheesecake ja vadelmakastike

28.10.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Pohja

200g digestivekeksejä
100g voita

Täyte

3 prk (yht. 600 g) maustamatonta Philadelphia- tuorejuustoa
2 1/2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 tl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1 tlk (200 g) ranskankermaaVadelmakastike

1 pussi pakastevadelmia
1/2 dl sokeria
1/2-1 dl vettä

Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan kanssa. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan ( halkaisija 23 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sitä sähkövatkaimella noin minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat seokseen yksitellen vatkaten. Lisää sitruunamehu, vaniljasokeri ja ranskankerma.
Kaada seos pohjan päälle ja paista uunissa noin tunnin tai kunnes kakku on saanut kauniin ruskean värin. Sammuta uuni ja anna kakun kypsyä jälkilämmössä. Nosta kakku uunista jäähtymän. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.
Sekoita ja kuumenna vadelmakastikkeen ainekset kattilassa. Kaada seos siivilän läpi ja jäähdytä. Auta tarvittaessa lusikalla painellen. Halutessasi sekoita tilkka sitruunamehua kastikkeeseen.

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriMantelivoi
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriMangojuustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriLämpimät katkarapuvoileivät
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriHelppo lakkaunelma
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriPesto-vuohenjuustoleipäset
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16740_?post_type=kinuski_post&p=19484_400x400.HerkkuhiiriOmenapiirakka ilman kananmunaa

Kommentit (3)

pikinnunen
1.10.2020 19:38

Paistoaika ja aste on jäänyt uupumaan… noh, sovelsin. Samoin ihmettelin jauhojen puuttumista. Saa nähdä mitä tulee, siellä se uunissa pötköttää 🙈🤗

Bella Aneesha
29.10.2018 14:01

Moikka!
Ohjeestasi näemmä jäänyt puuttumaan paistolämpötila. Olen juuri tekemässä tätä kakkua ja piti etsiä muilta sivustoilta paistolämpötila, kun en sitä tiennyt, enkä tästä löytänyt. 🙂

Vadelmien grammamäärän haluaisin myös tietää, koska eri pussien koko voi heittää jopa 250g.

leipuri neiti
Kinuskileipomo leipuri neiti
28.10.2013 15:42

Tein tätä ja se maistui ihanalta!=D

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa