22.12.2016
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl gluteenitonta jahoseosta ( ilmavuuden takia, pelkistä perunaj en tykkää)
3 rkl hasselpähkinäjauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
1 pkt taatelia
1 dl muscovado sokeria
3 korkillista rommia
2 tl aitoa vaniljasokeria
1 tl vanilja uutetta
180 g voita
1,5 dl vettä
1,5 dl kermaa
Pilko taateleita. Kiehauta taatelit vedessä pehmeiksi miedolla lämmöllä, ei enempää kiuhuttamista. Tee silläaikaa jauhoseos
Lisää voi ja sokeri seokseen ja anna sulaa, nosta vatkauskulhoon. Hieman jäähtyneenä.
Lisää rommi, vaniljauute ja vaniljasokeri seokseen. Riko kananmunat ja vatkaa hyvin.
Lisää kermaa ja jauhoseosta vuoron perään, voi vatkata sähkövatkaimella hiljaisella teholla.
175 astetta 1 h
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Voi mikä maistuva kiitos ystävälle! 🙂 Tämän kakun kun laittaa kahvipöytään se kruunaa koko pöydän, täytekakkua ei enää tarvita! 🙂