Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Pizza Gluteeniton

27.3.2017

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19907_IMG_20170228_170241_600x600.jpg

Vuohelan Herkun pohja ( paketin kyljessä)

1 pellillinen

1  ps Farina Pizza ja piirakkapohjaseosta
0,5 ps kuivahiivaa
2,25 dl vettä
0,5 dl öljyä

Vesi 42 asteista, sekoita hiiva joukkoon ja sen jälkeen jauhoseos sekä öljy.
Jääkaapiin 30 min.
Alusta taikina. Kauli ohueksi.

Itse laittaisin hieman enemmän aineita pellilliseen, koska nyt sai tehdä todella ohueksi osittain että riitti. Kaksi piirakkaa tulee varmasti hyvin.
Pellilliseen tekisin 1,5 x annoksen, itse lisäsin vähän yrttejä pohjaan, sekä ripaus suolaa.


Tomaatit marinoituivat sitruuna öljyä, suolaa, timjamia ja basilikaa.

-450 g jauhelihaa
-1 sipuli
…paistettuna, tex mex maustetta 1/2 pussia
-tomaattipyre ( pohjalle, jossa mustaapippuria, vettä, suolaa)
– juustoraastetta ( pohjalle pyreen päälle)
-vihreää pestoa ( sen verran kun haluaa)
-paprikaa
-tomaatit marinaadissa
– fetaa päälle

225 astetta kunnes kullan ruskeaa.

Erityisruokavaliot

Gluteeniton

Kategoriat

Pizzat, voileivät, iltapalatVappu

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa