Kinuskileipomo sokeriruusu

Kategoria: Suolaiset piirakat,  Teemajuhlat Nähty 1486 kertaa
 
21.03.2017
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Mausteinen kanapiirakka Gluteeniton


Vuohelan herkun gluteeniton pizza ja piirakkapohjaseos oli kokeilussa. Minusta hyvä seos, pitää vaan muistaa että se sisältää kauraa, ken ei sitä siedä.

24 cm vuokaan tehtyvnä

Pohja:

50 g huoneenlämpöistä voita
50 g maitorahkaa
150g vuohelan Farina jauhoseosta ( pizza ja piirakkataikinaan
0,4 dl vettä

Nypi voi ja rahka ja jauhoseos murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita se joukoon. Jääkaappiin 30 min

Painele taikina vuokaan niin että massaa menee vähän reunan yli, niin ei massa luisu alas esipaistettaessa. 200 astetta 13 min

alenna uunin lämpö 180

Täyte:
1 sipuli ( paista)
1 paprika ( paistaessa lisää suolaa)
450 g kanasuikaleita ( marinoituna) ( paista)
tex mex kastiketta
santamaria thai maustetta
chilijauhetta
ananas paloja
tuoretta timjamia
juustoraastetta
2 munaa
200g ranskan kermaa
1 dl yrtti kermaa

Kanasuikaleiden paiston yhteydessä lisää mausteet.
piirakan pohjalle tex mex kastike ja lado muut siihen päälle,  pilkottu timjami viimeiseksi. Vatkaa hieman kananmunia ja lisää kermat, kaada vuokaan. Päälle juustoraastetta.
n 45 min uunissa joka on se 180 astetta.


kuva ennen  kananmuna seosta…