Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

kesäkurpitsakääryle (Gluteeniton)

9.9.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19907_20160905_190203_600x600.jpg

Pellillinen, 2 isoa käärylettä tai 4 pienempää

400 g raastettua kesäkurpitsaa josta on valutettu vettä pois sihvilän läpi
3 dl juustoraastetta esim gouda
1 kananmuna
1 dl mantelijauhoa
0,5 dl tummaa riisijauhoa
tuoretta tai kuivattua basilikaa
meiran välimerenyrtti maustetta
mustaapippuria
suolaa ( jos tarvis)

Kaikki yhteen , massa leivinpaperin päälle ja toinen paperi siihen päälle.
Painele massa litteäksi, ohuksi levyksi. Paperi pois ja uuniin 200 astetta
15-20 min, kunnes saa väriä.

Täytteenä itse tehtyä tomaatti salsaa, grilli broileria jossa oli Santamarian korean bbq maustetta, paistettua ananasta sekä paprikaa, ranskankermaa, rukolaa.

Erityisruokavaliot

GluteenitonLiivatteeton

Kategoriat

KesäMuut suolapalat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa