10.4.2014
Tarvikkket:
5dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
0,5dl siirappia
1dl talkkunajauhoja
4dl ruisjauhoja
4dl kaurahiutaleita
5 dl vehnäjauhoja
1 dl öljyä
1. Sekoita hiiva lämpimään veteen
2. Lisää siirappi ja jauhot, sekä alustuksen lopussa öljy
3. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja anna kohota hyvin (n. tunti)
4. Paista 200 asteessa noin tunti. Voit tarvittaessa laskea lämmön 175 asteeseen noin puoli välissä.
Parhaillaan tuoreena, mutta maistui seuraavanakin päivänä!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiva kuulla, pitääkin itsekin taas pitkästä aikaa tehdä leipää =)