15.4.2015
Pohja:
1,5 dl Myllyn Paras 4-viljanhiutaleita
1,5 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
1,5 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
1 muna
suolaa
0,25 dl öljyä
Täyte:
1 prk kermaviiliä
1 muna
1 prk tonnikalaa vedessä
n. 50g italian yrtit tuorejuustoa
1/4 punasipulia (voi laittaa enemmänkin jos pitää sipulista)
8 luumutomaattia
suolaa
mustapippuria
Herbes de Provenses- yrttisekoitusta
1. Sekoita kaikki pohjan aineet nopeasti. Pohjasta tulee löysä, älä säikähdä.
2. Kaada taikina voideltuun vuokaan (n. 24cm)
3. Sekoita kermaviili, muna, tonnikala (kaada vedet pois), tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos täytteen päälle ja lisää pinnalle punasipulirenkaita ja puolitetut tomaatit.
4. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, tarkkaile kypsymistä oman uunisi mukaan.
5. Tarjoile hieman jäähtyneenä raikkaan salaatin kera.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Ihan tuli nälkä kyllä! 🙂