10.4.2016
Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl neljänviljanhiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
2 dl maustamatonta soijajogurttia
1 dl rypsiöljyä
Täyte:
3 dl maustamatonta soijajogurttia
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vadelmia
Muruseos:
0,5 dl neljänviljanhiutaleita
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl fariinisokeria
1,5 rkl rypsiöljyä
Mittaa pohjan kuivat aineet kulhoon. Sekoita ja lisää soijajogurtti ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Mittaa täytteen aineet kulhoon ja sekoita. Kaada seos pohjan päälle. Yhdistä toisessa kulhossa muruseoksen aineet ja ripottele muruset täytteen päälle.
Paista piirasta uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes sen reunat ovat saaneet väriä ja piirakka on keskeltä hyytynyt.
Anna piiraan jäähtyä ennen leikkaamista. Parasta se on seuraavana päivänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos soja!