29.8.2016
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita (kolmen viljan leseseosta tai vehnäleseitä)
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl porkkanaraastetta
1 dl suolapähkinöitä
2 dl kermaviiliä
0,5 dl maitoa
1 rkl öljyä
1 rkl sokeria (hunajaa)
Rouhi pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon kaikki loput aineet. Älä vaivaa liikaa, ettei taikina sitkisty.
Nostele taikinasta lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle ja taputtele jauhotetuin käsin litteiksi. Pistele haarukalla
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos paljon sokeriruusu!