16.7.2016
Pohja:
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ruishiutaleita
0,5 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljajauhetta
0,5 dl ruokosokeria
1 dl maustamatonta soijajogurttia
0,5 dl rypsiöljyä
Täyte:
2 dl kookoksen makuista soijajogurttia (Alpro)
2 rkl ruokosokeria
ripaus vaniljajauhetta
2 dl mustikoita
Ruis-kookosmuru:
0,5 dl ruishiutaleita
0,5 dl kookoshiutaleita
0,5 dl fariinisokeria
2 rkl vehnäjauhoja
0,5 dl cashewpähkinöitä (rouhittuna)
2 rkl rypsiöljyä
Sekoita pohjan kuivat aineet ja lisää jogurtti ja öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja painele jauhotetuin käsin voidellun ja jauhotetun vuoan pohjalle. (Käytin Kinuskikissan suorakaiteen muotoista vuokaa)
Sekoita kaikki täyteen ainekset keskenään ja levitä täyte pohjan päälle. Sekoita sitten kaikki ruis-kookosmurun ainekset ja ripottele muruseos täytteen päälle.
Paista piirasta 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Näyttää niin herkulliselta, kivalla tavalla erilainen ohje! Yhdyn edellisiin kommentteihin, että kuva on todella kaunis!