21.10.2017
2 isoa tai 3 vähän pienempää annosta
2 kypsää avokadoa
0,5 dl kookosmaitoa
4 rkl (raaka)kaakaojauhetta
3 rkl vaahterasiirappia (tai hunajaa, jos ei tarvitse olla vegaaninen)
0,5 – 1 tl vaniljajauhetta
ripaus suolaa
1 patukka (36g) raakasuklaata (käytin Puhdistamon marja-raakasuklaata)
koristeluun esim. marjoja ja hedelmiä
Kaavi avokadojen hedelmäliha sauvasekoittimen kulhoon. Mittaa kulhoon myös kaikki muut aineet, paitsi raakasuklaa.
Aja ainekset huolellisesti tasaiseksi sauvasekoittimella. Ota raakasuklaapatukasta 2 palaa talteen koristelua varten. Rouhi loput patukasta rouheeksi ja sekoita mousseen.
Annostele suklaamousse kulhoihin ja koristele raakasuklaaraasteella ja esim. marjoilla tai hedelmillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos Maris!