7.10.2016
noin 3 pellillistä:
175 g margariinia
2 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kookoshiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
2dl hasselpähkinärouhetta
2 dl valkosuklaarouhetta
Sulata rasva. Sekoita rasvan joukkoon sokerit ja kananmuna.
Sekoita loput aineet, lukuun ottamatta pähkinä- ja valkosuklaarouheita, keskenään. Lisää seosta rasva-sokeriseokseen muutamassa erässä. Lisää lopuksi pähkinä- ja suklaarouheet.
Nosta kahden lusikan avulla taikinasta kekoja leivinpaperin päälle pellille. Paista keksejä 200 asteessa 8-10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä