24.4.2015
5 | dl | Jauhoja |
2 | dl | Sokeria |
2½ | tl | Leivinjauhetta |
2½ | tl | Vaniljasokeria |
2½ | dl | Maitoa |
3 | Munaa | |
150 | g | Sulatettua voita |
1 | dl | Sitruunamehua |
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet nopeasti sekoittaen. Huom! Älä sekoita liikaa, kakusta tulee silloin liian tiivis. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (itse käytän vuoan jauhotukseen tummia mannasuurimoja) kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Tehnyt tällä ohjeella muutaman kerran, välillä vähän muunnellen. Juuri nyt uunissa mutta korvasin sokerin ruskealla ruokosokerilla, lisäsin 0,5dl hasselpähkinälevitettä ja -esanssia hiukan…katsellaan mitä tällä kertaa tulee ☺️