Kinuskileipomo Piperrys

Kategoria: Laskiaistempaus,  Muuta makeaa Nähty 1784 kertaa
 
09.02.2017
 
3 kommenttia

Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton

Laskiaistötteröt


Laskiaispullan tunnistaa pullan kardemummasta, hillosta ja kermavaahdosta.
Tästä yhdistelmästä syntyi laskiaistötterö.
Itse olen Itä-Suomesta kotoisin, joten mielestäni pullaan kuuluu ehdottomasti hillo. Tötteröön voi lisätä hillon sijasta myös mantelimassaa levittämällä sitä vohvelin reunoille.
Tötterö-idea on napattu Dr. Sugarilta: http://drsugars.blogspot.fi/2013/03/juustokakkutotterot-cheesecake-cones.html

4-5 tötteröä

4-5 jäätelövohvelia

200 g Valio Eila Vanilja tuorejuustoa
2 dl laktoositonta vispikermaa
1 tl kardemummaa

Mansikkahilloa

Laita tuorejuusto ja kerma astiaan ja vispaa jämäkäksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon kardemumma.
Sivele vohvelin reunoille hilloa ja pursota tai lusikoi vaahto tötteröihin.
Voit myös pursottaa hillon halutessasi hillosilmäksi.