29.8.2015
Tarvitset puolikkaan pullataikinaa yhteen pitkoon
Leivo kaksi yhtäpitkää tankoa.
Aseta ne limittäin ensimmäisen kuvan mukaisesti. Ota tanko nro 1 ja vie se tangon nro 2 päältä. Seuraavaksi vie edelleen tanko nro 1 tangon nro 3 alta ja tangon nro 4 päältä.
Jatka tangolla nro 2 (nämä vaiheet ei enää näy kuvassa), viet tangon nro 2 tangon nro 3 päältä, tangon nro 4 alta ja tangon nro 1 päältä.
Jatka tällä periaatteella pitko loppuun saakka.
Kohota pitkot liinan alla, voitele munalla. Ripottele pintaan reasokeria tai mantelilastuja. Paista 200°C n. 20 minuuttia
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Moikka maris! Jipii! Jatkossa siis pitkot tulee ”selkärangasta”. Pullaa ja pullapitkoja ei ole koskaan maailmassa liikaa 🙂