13.2.2016
Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
150 g voita
2 rkl kylmää vettä
1 tl vaniljasokeria
☆Sekoita taikinan ainekset keskenään ja jaa se muffinssipellin koloihin. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
☆Esipaista pohjia 225 asteisessa uunissa 10 min. Laske uunin lämpö 150 asteeseen.
Raparperitäyte:
600 g raparperia
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 rkl perunajauhoja
1/2 dl kookoshiutaleita
☆Keitä kiisseli ja lisää kookoshiutaleet valmiiseen kiisseliin.
☆Levitä kiisseli pohjien päälle.
Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
☆Vatkaa valkuaiset ja lisää sokeri vähitellen.
☆Pursota leivosten päälle ja paista 20 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kauniit leivokset!