13.2.2016
Taikina:
75 g voita
2 munaa
1 dl ruokosokeria
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kermaa
200 g puolukoita
☆Sulata voi.
☆Vaahdota munat ja sokerit.
☆Sekoita jauhot keskenään ja yhdistä munavaahtoon varovasti sekoittaen ja vuorotellen voisulan ja kerman kanssa. ☆Kääntele taikinan joukkoon kokonaiset puolukat.
☆Jaa taikinan vuokiin.
☆Paista 200-asteessa 15-20 min
Kuorrute:
3 dl fariinisokeria
3 dl vispikermaa
☆Kiehauta ainekset ja anna jäähtyä kylmäksi.
☆Vaahdota kylmä seos ja pursota kakkujen päälle.
Koristelu:
1 dl puolukoita
ripaus vuorisuolakiteitä
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Onpas ihanan näköiset cup caket! Sopii hienosti viikonlopun ystävyys teemaan! 🙂