Kinuskileipomo Kakkumonsteri

Kategoria: Lapset,  Muffinssit,  Pursotukset,  Syntymäpäivät,  Teemajuhlat Nähty 640 kertaa
 
19.06.2017
 
2 kommenttia

Sateenkaarikuppikakut | Madeleinekuppikakut


Nämä kuppikakut ovat Madeleine kuppikakkuja, jotka ovat pumpulin pehmeitä ja kevyitä. Koristelu on nopea ja helppo.

Noin 20 kpl

185g vehnäjauhoja

1 1/4tl leivinjauhetta
200g munia (noin 4kpl)
180g sokeria
110g glukoosisiirappia
75g voita
3rkl maitoa
1tl vaniljajauhetta
Vaniljajauheen tilalla voi käyttää 2-3tl vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko.
Muffinit voi maustaa myös 0,8dl sitruunamehua.

Laita voi ja glukoosisiirappi kattilaan. Kuumenna, kunnes voi on sulanut. Anna jäähtyä hieman. Vaahdota muat ja sokeri. Lisää voi-glukoosiseos kuivien aineiden kanssa vuorotellen vaahdon joukkoon ja sekoita lusikalla. Nostele taikina muffinivuokiin. Paista 170 asteessa 20min.

Kuorrutus:
5dl kermaa
2rkl vaniljakreemijauhetta

Värikästä karkkinauhaa irtokarkkihyllystä

Vaahdota kerma. Lisää vaniljakreemijauhe. Nosta kerma pussiin ja leikkaa kulma auki. Pursota kermalla palloja kuppikakun päälle. Nosta palanen karkkinauhaa lopuksi kerman päälle sateenkaareksi. Nopeaa ja helppoa!

Ihanaa kesää kaikille!