9.6.2016
200 g voita
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl Vehnäj
2 tl leivinjauhetta
200-300g tummaa suklaata
1 l raparperia
(200 g valkosuklaata)
1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää joukkoon sulatettu rasva.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen suklaa seoksen kanssa.
4 Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun uunipeltiin. Levitä tasaiseksi.
5. ( Ripottele päälle rouhittu valkosuklaa) Lisää piekensi pilkotut raparperit.
6. Paista 200 asteessa n. 20min
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Hmmm, en olekaan ennen tajunnut kokeilla tummaa suklaata ja raparperia liittolaisina. Varmasti mahdottoman hyvää! 🙂