26.1.2017
3 kpl valmiita torttutaikinalevyjä
Täyte:
2 dl kinkkusuikaleita
3 dl juustoraastetta
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
4 rkl kermaviiliä
2 rkl ketsuppia
ripaus mustapippuria ja pizzamaustetta
Päälle pepperoneja
Munaa voiteluun
– Kauli sulaneita torttutaikinalevyjä muutamia senttejä isommiksi
– Sekoita täytteen aineet keskenään
– Levitä täyte levyjen päälle siten, että reunoille jää pari cm tyhjää
– Voitele reunat, käännä reunat täytteen päälle ja painele haarukalla
– Voitele vielä näkyvät reunat munalla
– Paista 225 asteessa n. 15 min kypsiksi
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Näyttää hyvältä! 🙂
Juuri kuten Emo tuossa sanoi, eli nopeaa ja helppoa ekstraa vaikka ihan arki hulinoihin! 🙂