24.4.2014
n. 2 pellillistä marenkien koosta riippuen
4 kananmunan valkuaista
2,5 dl sokeria
3 maustemittaa etikkaa
2 tl vanilja sokeria
15 kpl Marianne karkkeja
– Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi
– Sekoita sokeri ja vanilja sokeri ja lisää vähitellen valkuaisvaahtoon, kokoajan vatkaten
– Lisää etikka ja mahdollinen väriaine
– Rouhi Marianne-karkit ja lisää massaan
– Pursota pellille
– Paista 100-asteessa 35 min., sammuta uuni, avaa uunin luukku ja jätä marengit uuniin jälkilämmölle
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Niin ja säilytys tietty ilmatiiviissä rasiassa. Marengit imee kosteutta ilmasta ja muuttuu sitkeiksi jos ne pitää huoneen lämmössä kauan. Tai ainakin tällä ohjeella. 😀