Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Mansikka-mandariinikääretorttu

18.1.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14894_WP_20150118_17_36_01_Pro-2_600x600.jpg

Pohja:
4 munaa
4 rkl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl maissi-tai perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl vispikermaa
250 g maustamatonta maitorahkaa
3 rkl tomusokeria
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 purkki säilykemandariineja

Pakastemansikoita sulatettuna

– Vaahdota munat ja sokeri
– Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, siivilöi vaahtoon varovasti sekaan käänneellen
– Levitä taikina 3/4 uunipellin pinta-alasta (jos tahdot koko uunipellin kokoisen kääretortun, kannattaa taikina tehdä 1,5 kertaisena)
– Paista 200-asteessa n. 12 min kypsäksi, jäähdytä
– Vaahdota kerma
– Lisää rahka ja sokerit, vaahdota tykyksi
– Sekoita joukkoon hyvin valutetut säilykemandariini lohkot
– Pilko jäähtyneen pohjan päälle sulaneita pakastemansikoita haluttu määrä
– Levitä päälle rahkatäyte ja kääri, laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua
– Koristele haluamallasi tavalla

Kategoriat

Kääretortut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (1)

mervime
20.1.2015 16:09

Tämä menee kokeiluun. Nyt juuri tuollainen raikas täyte houkuttelee. Tuo sinun koristelutapa on myös ihan hyvä, ei kaipaa kermaa päälle, kun sitä on jo sisällä. Kiitos reseptistä. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa