Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kauraiset pähkinä-suklaacookiet

26.6.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14894_unnamed-1_600x600.jpg

n. 5 pellillistä eli n. 100 kpl

4 dl vehnäjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
2 dl fariinisokeria
2 dl sokeria
200 g Rainbow-pähkinäsekoitusta rouhittuna
100 g pähkinä-maitosuklaata rouhittuna
100 g maitosuklaata rouhittuna
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
250 g voita sulatettuna
2 kananmunaa

– Rouhi suklaa ja pähkinät
– Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään
– Sulata voi
– Sekoita lopuksi kaikki aineet keskenään
– Tee pellille kokkareita kahden pikkulusikan avulla, paina kokkare kasaan paksuksi pikkuleiväksi, jätä varaa levitä
– Paista 175 asteessa, noin 8-10 minuuttia.

Kategoriat

Pikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (4)

Nallakarhu
20.7.2014 20:16

Kiva kuulla että pidit.

soja
Kinuskileipomo soja
20.7.2014 20:05

Tulipa hyviä, kiitos ohjeesta!

Nallakarhu
15.7.2014 10:10

Hei. Juu nämä sekä ne Daim-cookiet joista kysyit säilyvät kyllä tiiviissä astiassa. Itse leivon molempia aina isoon lasipurkkiin ja sieltä ne häviävät pikkuhiljaa. 🙂 Kai ne voisi pakastaakin…

soja
Kinuskileipomo soja
14.7.2014 20:46

Hei! Miten nämä säilyvät, eli voisiko tehdä noin viikkoa ennen juhlia?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa