Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kahden kerroksen Mango-appelsiini rahkakakku

4.4.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14894_WP_20150403_13_23_01_Pro_600x600.jpg

Ohjeesta tulee 1 leipävuoallinen kakkua.

Pohja:
0,5pkt Digestivekeksejä
50 g voita

Täyte:
3 dl vispikermaa
250g g maustamatonta maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

0,5 dl Bonne mangososetta
2 rkl appelsiinin puristettua mehua
1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
2 rkl mehua tai limsaa
4 liivatelehteä

Päälle:
1 dl Bonne mangososetta

– Kelmuta leipävuoka reilusti, myös reunojen yli.
– Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
– Murenna keksit, sulata voi. Sekoita keskenään.
– Levitä keksimuruseos vuokaan. Laita kylmään jähmettymään.
– Vaahdota kerma, lisää rahka ja sokerit.
– Jaa täytemassa tasan kahteen eri astiaan.
– Sekoita toiseen massaerään mangosose ja toiseen appelsiininmehu ja -kuori.
– Kuumenna miksossa 1rkl mehua tms nestettä, liuota 2 liivatelehteä nesteeseen ja sekoita ohuena nauhana mangotäytteeseen, kaada pohjan päälle.
– Kuumenna mikrossa 1 rkl mehua tms nestettä, liuta toiset 2 liivatelehteä nesteeseen ja sekoita appelsiinitäytteeseen, kaada mangotäytteen päälle. Peitä kelmulla ja hyydytä jääkaapissa useampi tunti, mieluiten yön yli.
– Nosta hyytynyt kakku pois vuoasta kelmujen avulla, posta kelmut.
– Levitä päälle mangosose ja koristele haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Mango

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (2)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
6.4.2015 10:42

Kiva idea tehdä hyydytettykakku leipävuokaan on kyllä kivan mallinen.Ihanan pirteä koristelu.

Kinuskiemo
4.4.2015 19:41

Pajunkissat ovat pääsiäisen hempeä ja lempeä koriste. Ja näyttävä koriste keltaisen kuorrutteen päällä. 🙂

Taitavasti onnistuit valmistamaan kakun leipävuokaan ja nostamaan sen sitten tarjoilulautaselle. Tuossa vuoasta ”poimimisessa” olen itse aina toivonut, että minulla olisi neljä kättä. Usein on sitten onneksi avuksi ilmaantunut kaksi (miehistä) kättä. 😉

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa