Pohja:
2 pötköä Dominokeksejä
80g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
4 kpl 56 g:n Daim-patukkaa
250 g mascarpone-tuorejuustoa
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
0,5 dl kuumaa kahvia
4 rkl sokeria
Päälle:
2 Daim-patukkaa hienonnettuna
– Murenna keksit ja sekoita sulatettuun voihin
– Levitä muroseos irtopohjavuokaan, painele mahdollisimman vähän, ettei pohjasta tule liian kovaa, laita kylmään jähmettymään
– Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen
– Hienonna Daimit
– Vaahdota vaniljakastike vaahdoksi, lisää mascarpone, sokeri ja hienonnettu Daim
– Puserra liivatelehdistä vesi pois ja liuota kuumaan kahviin
– Lisää seos ohuena nauhana täytemassaan kokoajan sekoittaen
– Kaada täyte pohjan päälle, peitä kelmulla ja laita jääkaappiin hyytymään, anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään
– Irrota kakku vuoasta ja koristele Daim-murulla
Kuulostaa ja näyttää todella ihanalta! Pitäisi varmaan pistää kokeiluun joku kerta:–)