Kinuskileipomo nalamuru

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muffinssit Nähty 1996 kertaa
 
23.07.2017
 
6 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton

mustikka-valkosuklaa muffinssit


Tein pojan tulevia syntymäpäiviä silmillä pitäen näitä muffinsseja pakkaseen ,joista osa päätyi tosin heti herkutteluun. Meillä sai raadin ( 3 nirsoa poikaa) täyden hyväksynnän maun puolesta sen verran maisteltiin että tein toisenkin satsin, jotta jää pakkaseen laitettavaa.

Mustikka-valkosuklaa muffinssit
noin 18 kpl
(
alkuperäinen resepti http://hetkenvaan.blogspot.fi/2015/03/superhelpot-ja-nopeat-mustikka.html )
2 dl sokeria
4 dl semper fin mix gluteeniton jauho seos
2dl gluteeniton iso kaurahiutale ( tai jos ei voi käyttää kauraa 1 dl enemmän semper fin mixiä)
3 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1/2 dl rypsi öljyä
mustikoita 2  1/2 dl
valkosuklaata 145 g (panda)

Laita uuni lämpenemään 200 c asteeseen. Sekoita kuivat aineet kulhossa isolla lusikalla tai puuhaarukalla, Lisää munat, maito ja öljy joukkoon ja sekoita. Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon ja sekoita. Lisää lopuksi mustikat joukkoon varovasti sekoittaen. Laita taikina paperisiin muffinssivuokiin, jotka ovat muffinssi pellillä tai käytä joitakin vahvoja muffinssivuokia jotka pysyvät muodossaan. Paista 15 – 20 minuuttia 200 c asteisessa uunissa.