Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Makujen Maailma

Ohraryynirieska

21.7.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Ainekset:
15dl piimää
6dl rikottuja ohrasuurimoita
2tl suolaa
2 kananmunaa
3/4dl vehnäjauhoa
½dl margariinia

Sekoita ohrasuurimot piimää. Liota vähintään 5h huoneenlämmössä jos haluat paistaa samana päivänä, muuten voit laittaa yön yli jääkaappiin. Lisää muut aineet joukkoon. Kaada syvään uunivuokaan, jossa on leivinpaperi. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa, noin 35 min.

Kategoriat

Leivät, sämpylät ja rieskatMuut suolapalat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_IMG_0934_400x400.jpgMakujen MaailmaKinkkupiirakka
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_IMG_0006_400x400.jpgMakujen MaailmaVadelmakakku käärretorttuun
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_IMG_0922_400x400.jpgMakujen MaailmaMaailman paras kakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_?post_type=kinuski_post&p=28324_400x400.Makujen MaailmaOhraryynirieska
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_?post_type=kinuski_post&p=28324_400x400.Makujen MaailmaSuklaakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18906_polka-600x450_400x400.jpgMakujen MaailmaPollkka namuset

Kommentit (2)

Pehmola
Kinuskileipomo Pehmola
24.7.2016 15:41

Totta tosiaan pellin koko jäi mainitsematta. Piti ihan viivottimella käydä mittaamassa, näytti olevan 30×50 noin suurin piirtein. Kuva on kyllä tulossa mutta, en ole vain vielä kerennyt liittämään puhelinta koneeseen jotta saisin muidenkin reseptien kuvat.

Kinuskiemo
22.7.2016 22:27

Tämä onkin mainio ohrarieskan resepti. Hauskasti voi ehkä sanoa, että rieskan leipominen on joko hidasta tai nopeaa. 😉 Ihan nopeasti rieskan tekaisu ei onnistu, koska ryynien liotusaika vie useamman tunnin. Mutta kun liotusvaihe on ohi, niin rieska on tarjolla pöydässä jo runsaassa puolessa tunnissa. Eli pienellä ryynien liotuksen ennakoimisella sujuu sukkelaan. Itse tykkään ohrapuurosta ja ohraleivästä, joten tämä resepti kyllä kiinnostaa. Taidan valita tuon yöliotuksen, niin voi heti aamulla kääriä hihat ja rieska on valmis vaikka aamupalalle. Kiitos reseptistä! 🙂

Minkähän kokoinen uunivuoka sinulla oli käytössä?

PS.
Jos sinulla olisi mahdollista ottaa kuva rieskasta seuraavalla kerralla ja liittää kuva tähän reseptiin, niin resepti tulisi helpommin huomatuksi.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa