Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Pikkuleivät Nähty 1328 kertaa
 
08.09.2017
 
4 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Pihlajanmarjan keksit


Keksien koko on makuasia. Näitä voi pyöritellä aika isoja tai peaniä. Seuraa paistoaikaa, ettei keksit ruskistu liikaa.

• 200 g meijerivoita
• 1,5 dl sokeria
• 2 tl vaniljasokeria
• 4,5 dl vehnäjauhoja
• 1 kananmuna
• 1 – 1,5 dl pihlajanmarjoja

Vaahdota sokerit ja voi keskenään. Lisää joukkoon kananmuna ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Hienonna pihlajanmarjat veitsellä tai minileikkurissa. Sekoita ne taikinaan tasaisesti. Jos taikina tuntuu löysältä , laita se vähäks aikaa enne pallojen pyörittelyä jääkaappiin.
Pyörittele jauhoitetun käsin taikinasta palloja ja upota päälle vielä yksi kokonainen pihlajanmarja. Paista 175-asteisessa uunissa 1n. 15 minuuttia.