Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Pullat, munkit ja donitsit,  Vappu Nähty 956 kertaa
 
08.04.2017
 
2 kommenttia

Nopeat rahkamunkit


– 250 g raejuustoa
– 250 g maitorahkaa
– 4 kananmunaa
– 1 dl sokeria
– 2 tl vaniljasokeria
– suolaa
– 1 tl ruokasoodaa
– 300 g vehnäjauhoja
– kypsentämiseen (rypsi)öljyä

Vatka kananmunat, lisää sokerit, suola (hienonnettu)raejuusto sekä maitorahka. Lisää vehnäjauho ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kuumenna öljy (170°-180°) teräskattilassa. Nosta kahdella teelusikalla pieniä palloja kuumaan öljyyn. Paista ne kullanruskeiksi välillä käännellen, yhteensä noin 4 minuuttia. Nosta munkit talouspaperilla peitetyn lautasen päälle. Anna munkkien jäähtyä jonkin aikaa. Sirottele päälle tomusokeria.