Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Sokeripulla

Majoneesipikkuleivät

3.4.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_007_600x600.jpg

♦ 200 g majoneesia
♦ 2 dl sokeria
♦ 1 tl vaniljasokeria
♦ 5 dl vehnäjauhoja
♦ 1 tl ruokasoodaa *

Sekoita majoneesi, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Lisää vehnäjauhot ja ruokasooda. Vaivaa taikinaksi ja pyörittele taikinasta pikkupalleroita. Painele haarukalla litteäksi ja paista uunin keskitasolla 180 asteessa n.10 minuuttia. Jäähtyneet pikkuleivät ovat ihanan rapeita!
* Teelusikallinen ohjeessa tarkoittaa tasapäistä, ei kukkupäistä lusikallista.

Kategoriat

Pikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_juustune_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen piirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_Prantsuse_400x400.jpgSokeripullaRanskalainen omenakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_lusikkaletut_400x400.jpgSokeripullaMuhkeat kevätsipulipannarit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_banaani-mooni-1_400x400.jpgSokeripullaBanaani-unikonsiemenkakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_aronia-1_400x400.jpgSokeripullaMarja-aronia juustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_kesäk-1_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen kesäkurpitsakranssi

Kommentit (6)

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
5.4.2014 18:01

Kiva kuulla, että maistui 🙂 Olen joskus pursottanut valkoista suklaata jäähtyneiden pikkuleipien päälle ja joskus kokeilut päälle kanelisokeria. Mutta parhaiten maistuu sellaisenaan.

Toffe
Kinuskileipomo Toffe
5.4.2014 17:26

Tuli hyviä mut valokuvaa en saanut, kun otin uunista ulos oli iso perhe kylässä ja kaik meni, 2 pellillistä sain toiset ruskeampia toiset otin vaaleina molemmat oli hyviä rapeampia vain nuo tummemmat, mut teen kyl uudestaan joku päivä ja varmaan tuplasatsin kun yhtäkään ei jäänyt..

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
5.4.2014 14:57

🙁 lämpötila oli väärä mutta reseptia muokattu kiitos Toffeelle ! Joskus paistoin pikkuleivät ihan ruskeaksi ja näistä tuli tosi rapeita mutta ne kuitenkin kuuluu olla vaaleita. Työkaverit kyllä tykkäsivät sellasista rapeista a enemmän
kun normaaaleista 🙂

Toffe
Kinuskileipomo Toffe
5.4.2014 12:34

Tänään tehdään nämä, mut hiukan tuo uunin lämpö jää askarruttamaan, onko tuo 200 astetta…vaikutti niin jännältä ohjeelta..

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
4.4.2014 17:43

Ainakin ei majoneesille niinkun olutpikkuleivät eivät maistuu oluelle 🙂 Käytän virolaista majoneesia (provansaal, kodune, salvest) Suomen majoneesit ovat maultaan kirpeitä (henkilökohtainen mielipide) on liian etikan mauka. Mulla täällä ohje myös majoneesikahvikakusta 🙂

Pullis
Kinuskileipomo Pullis
4.4.2014 16:56

Miltä nämä maistuvat? 😀

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa