7.6.2016
– 2 kananmunaa
– 200 g sokeria
– 250 g majoneesia
– 250 g vehnäjauhoja
– 1 tl ruokasoodaa
– 1,5-2 tl vaniljasokeria
– 50-100 g rouhittua tummaa suklaata
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään taikinaksi ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. ø 24cm) Paista uunin keskimmäisellä ritilätasolla 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja sirottele päälle tomusokeria.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos Kinuskiemo ja mari-johanna. Kyllä se majoneesin käyttö makeassa leivonnaisessa on mun lapsuusjuttu 🙂 Tarkkoja tietoja kakun sukujuuresta ei ole . Voitte kokeilla aluksi puoleet annoksesta. Vuoka sillon on 20x20cm. Mun leipomosta löytyy vielä majoneesikahvikakku ja majoneesipikkuleivät 🙂