11.8.2016
• 400 g vihreitä karviaisia
• 2+4 rkl sokeria
• 4 dl kuohukermaa
• 0,5 tl vaniljasokeria
Puhdista marjat ja laita kattilaan. Lisää 2 rkl sokeria ja kuumenna välillä sekoittaen matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia eli kunnes sokeri on sulanut ja marjoista on hieman mehua irronnut (säästa 8 marjaa koristelua varten) Nosta kattila liedeltä ja soseuttaa marjat sauvasekoittimella. Painele karviais-sose siivilän läpi, että siemenet ja kuoret erottu. Kuumenna toisessa kattilassa kerma ja 4 rkl sokeria kiehumispisteeseen ja anna matalalla lämmöllä poreilla muutama minuuttia. Kerman pitäisi paksuuntua hieman. Sekoita vaniljasokeri ja karviaissoses kermaan (nosta 4 rkl koristelua varten sivuun) Jaa seos neljän annoslasiin ja peitä kelmulla. Nosta jääkaappiin ja anna tekeytyä vähintään kolme tuntia tai yön yli. Ennen tarjoilua nostaa jokaiselle jälkiruoka annokselle pari marjaa ja päälle lusikallinen marjasosetta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos, Kinuskiemo 🙂