4.2.2018
Pohja
175 g (1 paketti) Fazer Moomin -kuviokeksejä
75 g margariinia
Täyte
6 dl soijavispikermaa
350 g Fazer tumma premium -leivontasuklaata
20 kpl Marianne-karkkeja murskattuna
Pinnoita 24cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa muumikeksit ja sulata margariini. Yhdistä ja sekoita.
Painele keksiseos kakkuvuoan pohjalle tasaiseksi pohjaksi. Laita kylmään kovettumaan.
Paloittele leivontasuklaa ja sulata mikrossa. Murskaa Marianne-karkit esim. muovipussissa. Vaahdota soijavispikerma ja lisää sulatettu (hieman jäähtynyt) suklaa sekä Marianne-murska. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Voi miten kaunis viinimarja-orvokki -kranssi reunustaa kakkua. Siitä ei saa silmiään irti. Kaikki on raikasta, ja niin ihanat värit! 🙂