27.10.2014
Ainekset:
2dl hiivaleipäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1 maustemitta suolaa
1rkl öljyä
1dl maitoa
1dl porkkanaraastetta
1dl juustoraastetta
Ohje:
Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja suojaa pelti leivinpaperilla.
Yhdistä kulhossa kuivat aineet ja sekoita.
Lisää öljy, maito, porkkana-ja juustoraaste. Sekoita aineet nopeasti taikinaksi.
Lusikoi leivinpaperille. Ripottele hiukan jauhoja taikinan päälle ja taputtele leiväksi.
Itse olen tehnyt kaksi pyöreää, mutta voi tehdä muitakin muotoja.
Tee taikinaapyörällä pintaan valmiiksi taitoskohtia ja pistele haarukalla.
Paista leipä keskitasolla noin 15 minuuttia. Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Uskon, että myös,sämpyläjauhoja voi käyttäää. Kiitos kehuista. 🙂