25.4.2015
Marenki:
3 munanvalkuaista
2 dl sokeria
2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
Täyte:
2 dl kuohukermaa
250 g mansikoita (pakaste)
Koristelu:
hedelmiä
marjoja
kukan terälehtiä
Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Paahda kaurahiutaleet pannulla ja vispaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten ja kääntele paahdetut kaurahiutaleet sen jälkeen mukaan. Pursota marenki 23x13cm kokoisiksi suorakulmioiksi. Paista pohjia n. 1 tunnin. Sammuta uuni ja avaa luukku hieman raolleen jotta se jäähtyy hiljalleen (tämä estää sitä halkeilemasta).
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä