12.12.2014
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1/4 tl suolaa
2 munaa
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniliasokeria
100g margariinia
Voitele kakkuvuoka/piirakkavuoka. Sulata margariini. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja suola keskenään. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu margariini. Kääntele jauhot sekaan varovasti. Paista 200 asteessa 15-17 min riippuen siitä kuinka löysää kakkua haluaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Voiko tämän kakun tehdä 2xkakkuvoukaan? Palaako pohja?