Kinuskileipomo kataleipoo

Kategoria: Täytekakut Nähty 165 kertaa
 
07.10.2017
 
1 kommentti

Suomi 100 vuotta kakku


Kakku pohja tehdään 4 munan 70% kakkupohjan ohjeella.

Tarvitset:

mustikkatäyte
4dl mustikoita
2rkl sokeria
1tl vaniliasokeria
0.5dl vaniliakreemijauhetta

valkosuklaatäyte
2dl vispikermaa
0.5dl vaniliakreemijauhetta
100g valkosuklaata

koristeluun
Sokerimassaa
ja vispikermaa

Mustikkatäyte
Mustikat soseutetaan ja muut aineet sekoitetaan sekaan.

valkosuklaa täyte
Vispikerma vatkataan valkosuklaa sulkatetaan ja kaikki aineet pistetään sekaisin.

Kakkupohja halkaistaan kolmeen osaan. Täytetään niin että ensin levitetään mustikkatäytettä ja sen päälle valkosuklaa täytettä, toinen väli täytetään samalla lailla.

Kakun päälle pitää laitta ohut kerros kermaa ja sitten sokerimassa koristeet. Lopuksi pursotetaan reunat vispikermalla omalla tavallaan.