30.3.2015
Ohjeesta tulee 12 kpl nakkirullia.
Juuston voi myös yhtä hyvin jättää ohjeesta kokonaan pois.
Ainekset:
6 kpl lehti/voitaikinalevyjä
12 nakkia
12 höylättyä viipaletta Edamia tai kermajuustoa
sinappia
ketsuppia
mustapippuria
Valmistus:
Nosta taikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle sulamaan.
Kun levyt ovat sulaneet, laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Leikkaa levyt puoliksi.
Laita jokaisen taikinalevyn keskustaan nokare sinappia ja ketsuppia, sekä ripottele päälle ripaus mustapippuria.
Viipaloi juustosta 10 viipaletta ja aseta neliöiden keskelle, kulmasta kulmaan.
Aseta nakit neliöiden päälle juustojen kanssa saman suuntaisesti kulmasta kulmaan.
Rullaa taikinaneliöt kulmasta kulmaan nakin päälle kiinni.
Paista uunissa noin 15 min, kunnes rullat ovat kauniin ruskeita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos nalamuru! Meillä on aina lasten juhlissa joku teema ja kaikki tarjottavat ovat yleensä nimettyjä sen mukaan. 🙂