19.9.2015
pohja:
125 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
2 rkl kylmää vettä
täyte:
300g creme fraiche
2 kananmunaa
100g kinkkuuikaleita
200 g fetakuutioita
100 g parsakaalta
2 dl juustoraastetta
1 sipuli
suolaa, pippuria
ohje:
sekoita pohja ainekset keskenään. Anna levähtää jääkaapissa hetken. Painele vuokaan.
esipaista pohja n.10 min 200C.
Sekoita munat ja creme fraiche ja lisää suolaa ja pippuria.
Ripottele ainekset pohjalle ja kaada creme fraiche seos pälle ja lopuksi juustoraaste.
Uuniin 200C n. 30-40 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Tämä kuulosti niin hyvältä että pakko oli heti kokeilla 🙂 nyt piirakkaa odottaa kaapissa huomisia kutsuja 🙂 Parsakaalin jätin pois , muuten tein ohjeen mukaan