12.4.2014
Keitetään munat koviksi ja otetaan keltuaiset talteen jotka sekoitetaan kermaviilin, majoneesin ja ruohosipulin kanssa.
Sitten kovaksi keitetyt valkuaiset lillumaan kylmään veteen jossa on tilkka väriä ja etikkaa. Sen jälkeen kun väri tarttunut muniin niin laitetaan ne kuivumaan paperille ja siitä lautaselle ja sitten vaan täyttämään dipillä vai miksi sitä sitten voisikin kutsua 🙂 Harmi kun oli punainen elintarvikeväri loppu, olisi tullut kivoja pinkkejä munia…
(suolaa ja pippuria voi laittaa oman maun mukaan jos tarvetta)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Vau! Tosi hienon näköisiä, pitääkin kokeilla söisikö tyttäreni ennemmin pinkkejä munia=D