3.4.2016
5 dl vehnäjauhoja (noin)
1 pussi kuivahiivaa
1 dl kermaa
1,5 dl rasvatonta maitoa
(tai 2,5 dl maitoa, kerman ja rasvattoman maidon tilalla)
1 tl suolaa
1 tl sokeria
5 rkl öljyä
Sekoitetaan kuivat aineet keskenään. Lämmitetään maito +40 asteiseksi. Lisätään öljy. Ja loput aineet sekoitetaan keskenään. Annetaan nousta 20 min.
Kaulitaan levyksi ja laitetaan päälle esim. oliiviöljyä, valkosipulirouhetta, parmesanjuustoa, oliiveja, kirsikkatomaattia ja juustoraastetta. Rullataan ja leikataan palasiksi ja laitetaan ”rullat” voideltuun irtopohjavuokaan (22 cm). Voidellaan kananmunalla ja laitetaan päälle seesaminsiemeniä. Annetaan nousta toiset 20 min.
Paistetaan uunissa 25-30 min. (asteet 200)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos, oli hyvää keiton kanssa sellaisenaan 🙂