15.2.2015
Puolikas annos Kinuskikissan tuulihattutaikinaa. (Teen itse kokonaisen annoksen ja pakastan puolet. Toki
tästä reseptistä voi tehdä tupla-annoksenkin.)
Suklaakastike:
115 g taloussuklaata
30 g voita
4 rkl kuohukermaa
Täyte:
1 1/2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl vaniljakreemijauhetta
Halkaise tuulihatut niin, että hattu on leikattu puoliväliin.
Lisää kerman joukkoon sokeri ja vatkaa kulhossa vaahdoksi. Lisää kreemijauhe ja
vatkaa jämäkäksi. Täytä tuulihatut pursotinpussilla n. rkl kermaa/tuulihattu.
Paloittele suklaa pieneen kattilaan ja lisää joukkoon voi ja kerma. Kuumenna ja sekoittele miedolla lämmöllä,
kunnes seos on tasaista. Anna hieman jäähtyä.
Kokoa tuulihatut keoksi ja kaada suklaasula tasaisesti niiden päälle.
Suklaasulaa jää noin 1/2 dl yli, sen voi nauttia uudelleen lämmitettynä vaikka lettujen kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä