26.8.2017
Pohja
n 5,5dl jauhoja ( sämpyläjauhoja + vehnäjauhoja)
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
n 85g voita
2,5 dl maitoa ja vettä
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Kuivat aineet kulhoon. Sulata rasva ja sekoita kuiviin aineisiin. Lisää neste ja sekoita nopeasti taikinaksi. Tarvittaessa lisää hieman jauhoja.
Kauli leivinpaperin päälle. Täytä oman maun mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kätevä ohje nopeaan nälkään. 🙂 Hiivapohja jää siinä tilanteessa tekemättä, kun taikinan odotus on nälkäiselle liikaa. Kaapista löytyy lähes aina jotain pitsapohjan päälle laitettavaa, jos ei muuta, niin sipulia, tomaattia, juustoa. Maistuva pikapitsa!