4.2.2014
Tähä pohjaa tulis
150 g voita tai sit iha vaa margariinii
4 dl vehnäjauhoi
1/2 tl suolaa
1 dl juustoraastet, Edamii ku mie en voi sietää parmesaanii
1 dl kylmää vettä
Nypi kaikki paitsi vesi kulhos ja sit lopuks laita se vesiki. Sit ku se taikina on sellast tasast ni pistä jääkaappii hetkeks.
Täytteesee tulis täl kertaa
1,25 dl riisii
2,5 dl vettä
150 g jauhelihaa
puolikas punanen paprika
yks pieni sipuli
1 purkki maitorahkaa
sit maustet oman maun mukka, mul oli täs sualaa ja pippurii
Keitä riisit niin kaua et vesi on kokonaa imeytyny. Paista jauhelihat ja heitä sekkaa pilkotut paprikat ja sipulit. Sualaa ja pippurii voi laittaa täs välis. Sit riisit ja maitorahka sinne sekkaa. Maista sit ja lisää mausteit jos tuntuu silt. Siul o kuitenki oikeus siun tunteisii.
Kauli se taikina nyt leivinpaperin pääl sellaseks soikioks. Siihe pääl sit se täyte. Rypytä taikina reunoilt ku tekisit karjalanpiirakkaa. Pistä sit uunii 200 asteesee ja anna olla siel puolisen tuntii.
Ja on muute iha hitoksee hyvää!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Resepti päivitetty 🙂