Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Anna

Itsetehdyt suklaakonvehdit

19.12.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_DSC06636_600x600.jpg

Aloita rouhimalla pähkinät, rusinat (myös muita sekahedelmiä voi laittaa joukkoon) sekä keksit.
Pese appelsiini ja raasta kuorta.

Sen jälkeen temperoi suklaa, tästä löydät ohjeet.
Kun olet temperoinut suklaan, lisää lusikalla muottien pohjalle ensin vähän suklaata, jonka jälkeen voit lisätä 
kuivahedelmät ja pähkinät, keksinmurut tai appelsiinin kuorta. Lisää täytteiden päälle suklaata ja vie
jääkaappiin tunniksi, jonka jälkeen voit irrottaa konvehdit muoteista ja koristella tai jättää koristelematta.

Tarvitset:
– 200 g maitosuklaata
– Pähkinöitä
– Kuivattuja hedelmiä
– Keksejä
– Appelsiinin
– Muotit joihin teet konvehdit
– Temperointiin digitaalisenlämpömittarin

Kategoriat

Konvehdit ja makeiset

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_DSC06636_400x400.jpgAnnaItsetehdyt suklaakonvehdit
9
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_20151023_105541000_iOS_400x400.jpgAnnaRoosa Nauha leivos ♥
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_DSC06365_400x400.jpgAnnaVanljiatuorejuustopullat omenalla
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_DSC041051_400x400.jpgAnnaPassionjuustokakku ♥
8
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_image1_400x400.jpgAnnaAppelsiinijuustokakku ♥
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17925_DSC03334_400x400.jpgAnnaSmoothie-kakku ♥
9

Kommentit (9)

jess
Kinuskileipomo jess
14.12.2015 18:42

oi kun näyttää hyvältä. nöö ois hyvö joululahjakin antaa

Bakedwithloove
Kinuskileipomo Bakedwithloove
12.12.2015 02:18

Kinuskiemo: Toiveisiisi on vastattu 😉 Konvehdit on ehdottomasti yksi parhaista itsetehdyistä joululahjoista! Makuvaihtoehtoja on niin monia, että valinnanvaikeus meinasi tulla. Eikä suklaan välttämättä tarvitse olla maitosuklaata, vaan myös tumma -ja valkosuklaa käy. 🙂
Hyvää joulun odotusta sinullekkin!

Bakedwithloove
Kinuskileipomo Bakedwithloove
12.12.2015 02:11

Soja: Kiitos paljon & mukavaa joulun odotusta! =)

Bakedwithloove
Kinuskileipomo Bakedwithloove
12.12.2015 02:09

Nalamuru: Mahtavaa että ohjeesta oli apua, eikun tekemään konvehteja Ja suosittelen ehdottomasti temperointia, vaikka ei olekkaan pakollinen vaihe. Kuitenkin niin helppo ja konvehtien rakenne on aivan erillainen! Hyvää joulun odotusta sinne! 🙂

Bakedwithloove
Kinuskileipomo Bakedwithloove
12.12.2015 02:03

Mari-Johanna: Voi kiitos paljon! 🙂 Samoin sinulle! 🙂

Kinuskiemo
11.12.2015 22:01

Ehdinkin toivoa, että tulisipa karkkeja. Ja tuli sitä parasta, suklaata. Kiitos! Näyttävät juuri niin houkuttelevilta kuin sydämet vain voivat. Näitä lahjaksi parhaalle ystävälle. Ja toki myös muille hyville tyypeille! 🙂

soja
Kinuskileipomo soja
11.12.2015 15:56

yksinkertaisen kauniit konvehdit ja kivoja maustamis vinkkejä!

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
11.12.2015 14:28

Herkullisen näköisiä suklaa sydämiä. Minä juuri ostin itselleni sydämen mallisen suklaa muotin niin tämä luukun ohje tuli kuin tilauksesta.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.12.2015 07:35

Ihanan näköinen konvehti rivistö ! Sydämmellistä Joulun aikaa! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa