Kategoria: Halloween,  Pikkuleivät 01.10.2009   45 kommenttia

Lakritsi-digestivet

lakritsikeksit1lakritsikeksit2

Tavallisista digestiveistä saa herkkupaloja Kick-karkeista ja kermasta kiehautetulla lakritsikinuskilla. Keksit kestävät myös pakastusta. Tässä käytetty valmiita Halloween-koristeita, mutta koristelun voisi tehdä myös sokerihelmin tai -rakein tai esimerkiksi pursottamalla pinnalle valkoisesta sokerikuorrutteesta hämähäkinseittiä.


Lakritsikinuski:
7 Kick-patukkaa (tai 130 g Kick-karkkeja)
1 dl kuohukermaa

20 digestive-keksiä

valmiita Halloween-koristeita


Pilko lakritsit kattilaan ja mittaa joukkoon kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä, kunnes karkit ovat sulaneet kerman joukkoon. Jatka tämän jälkeen keittämistä vielä 5 minuuttia.

Kaada lusikallinen kuorrutetta keksin päälle ja levitä tasaiseksi lusikan koveralla puolella painaen. Laita keksit jähmettymään jääkaappiin ennen koristelua.

lakritsikeksit_1 lakritsikeksit_2

Jaa yhteisöpalveluissa

Testasitko? Arvostele resepti!

1 tassu2 tassua3 tassua4 tassua5 tassua

23 arvostelua, keskiarvo 4,04 tassua
Loading ... Loading ...