01.10.2009   45 kommenttia Kategoria: Halloween,  Helpot ja nopeat,  Pikkuleivät
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Lakritsi-digestivet


lakritsikeksit1lakritsikeksit2

Tavallisista digestiveistä saa herkkupaloja Kick-karkeista ja kermasta kiehautetulla lakritsikinuskilla. Keksit kestävät myös pakastusta. Tässä käytetty valmiita Halloween-koristeita, mutta koristelun voisi tehdä myös sokerihelmin tai -rakein tai esimerkiksi pursottamalla pinnalle valkoisesta sokerikuorrutteesta hämähäkinseittiä.

Digestivet ja lakritsikinuski

Lakritsikinuski:
7 Kick-patukkaa (tai 130 g Kick-karkkeja)
1 dl kuohukermaa

Lisäksi:
20 digestive-keksiä

Koristelu:
valmiita Halloween-koristeita


Pilko lakritsit kattilaan ja mittaa joukkoon kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä, kunnes karkit ovat sulaneet kerman joukkoon. Jatka tämän jälkeen keittämistä vielä 5 minuuttia.

Kaada lusikallinen kuorrutetta keksin päälle ja levitä tasaiseksi lusikan koveralla puolella painaen. Laita keksit jähmettymään jääkaappiin ennen koristelua.

lakritsikeksit_1 lakritsikeksit_2

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
26 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

dansukker_taloussokeri

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!


Kumppanit

Taikapölyä ilmassa!

kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd
Herkullinen uutuuskirjani Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon on ilmestynyt! Kirjaa myydään kirjakaupoissa kautta maan. Signeerattuja kirjoja on mahdollisuus tilata Kinuskikissan Toivepuodista.


Uusimmat kommentit

  • Keskikesän salmiakkileivokset
    maiju69: Tein hieman täytettä mukaellen. En raaskinut ostaa Apteekkarin salmiakkia, joten tein laksitsikastikkeesta. Kuorrutus oli hieman löysää minullakin, taidan ensi kerralla…
  • Kinuskileipomoiden käyttöohje
    maris: Mia Johanna: Se kakku on näköjään minun kakkuni, jonka laitoin leipomooni parisen viikkoa sitten. Mitäköhän tässä tosiaan nyt oikein on…
  • Kinuskileipomoiden käyttöohje
    Mia Johanna: Lisäsin kakun hauskat kakut kisaan (lomalompsaus) mitähän on tapahtunut kun painan kakkuni kuvaa galleriasta niin siihen aukeaakin jonkun toisen kakku…
  • Brownies-pohja
    Maria Heilala: Olen käyttänyt ohjetta monta kertaa juustokakkupohjien tekoon, hyvää ja helppoa! Ongelmana on kuitenkin usein se, että kakkupaloja otettaessa täytekerros irtoaa…
  • Sokerikakkupohja
    mari-johanna: Tuija Rahunen: Sinulla on kiva idea! Pärjäät varmasti kyllä kaupankin väreillä, mutta tekeepä mieleni suositella sinulle ihan pasta värejä vaikka…
  • Sokerikakkupohja
    Tuija Rahunen: Hei,haluisin tehdä ns.naked täytekakun sokerikakkupohjista. Mutta olis kiva värjätä kakkupohjat, ovatkohan ne kaupasta saatavat värit riittävän hyviä ja montako tippaa…
  • Mehevä suklaakakkupohja
    Eija Sippola: Moi! Voiko mehevän suklaakakkupohjan pakastaa, jos teen pohjat nyt ja täytän sitten myöhemmin?
  • Murun mustikkamuffinssit
    Tuude: Ai niin: käytin tattarijauhojen tilalla Pirkan gluteenitonta jauhoseosta ja sokerina fariinisokeria ja onnistuivat hyvin.
  • Murun mustikkamuffinssit
    Tuude: Tein näitä tänään maidottoman ja gluteenittoman ystäväni vuoksi. Eipä tarvitse muille vieraille tehdä erikseen mitään, nämä menevät ihan täydestä tavalliselle…

Kumppanit

kinuskikissa-puoti2
meira_leivontatuotteet_kevat
SAMkevät
punnitse-ja-saasta