6.11.2017
Kekriperinteen mukaan sadonkorjuukausi huipentui näinä päivinä marraskuun alussa. Kinuskiyhteisössä kekriä juhlittiin tempauksessa, johon tuli runsaasti syksyisiä herkkureseptejä. Tällä kertaa voittajiksi valikoitu kolme kauden raaka-aineita oivaltavasti hyödyntävää reseptiä.
Kinuskileipomo Sokeripullan kahvikakussa on käytetty trendikästä kurpitsaa mehevöittämässä taikinaa. Komeuden kruununa on kinuskikuorrute. Lissylle tästä palkinnoksi lähtee puolen vuoden tilaus Unelmien Talo&Koti -lehteä.
Kasvikset ovat rohkeasti mukana myös Kinuskileipomo Sadun porkkana-palsternakkakakussa. Sadulle palkinnoksi toimitetaan paketti Kinuskikissan Toivepuodista.
Kinuskileipomo Sokerihippu on viiden nuoren yhteinen projekti. Toivotan uuden leipomon lämpöisesti tervetulleeksi! Sokerihippulaiset olivat ahkeroineet kolme reseptiä, joista tähän nostan apploffeen – yhdistelmän keksipohjaa, toffeeta ja omenoita. Viisikolle lähtee palkinnoksi Meiran tuotepaketti.
Onnea voittajille ja kiitos kaikille tempaukseen osallistuneille leipomoille! Hyvää joulun odotusta!
Kinuskikissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Onnea voittajille! 🙂